Nyheder
Forside » Flyttemand » Vejen til en god flytning – Forsikring ved flytning

Vejen til en god flytning – Forsikring ved flytning

I forbindelse med din flytning er det utrolig vigtigt, at du har dine forsikringsforhold i orden. Hvis ikke dette er tilfældet kan det hurtigt blive dyrt, hvis dele af dit indbo bliver skadet eller forsvinder undervejs.


flyttestress

Er jeg ikke dækket?

Hvert eneste år flytter omkring 1 ud af 5 danskere adresse. Det svarer til cirka en million! Der er mange ting man skal have styr på når man flytter og det betyder desværre, at man danskerne tit glemmer at tjekke om de er korrekt forsikret under flytningen.

Nu tænker du måske “Går min indboforsikring ikke ind og dækker ved flytning?. Dette er desværre ikke sikkert. Det svinger nemlig fra forsikringsselskab til forsikringsselskab om ens genstande er dækket under flytning.

Indboforsikringen vil i nogle tilfælde først gå ind og dække dine genstande igen, når de har stået i den nye bolig i 30 dage. Dog er det muligt at tegne en såkaldt transportforsikring, der fås som tillægsforsikring hos forsikringsselskaberne.

Flyttefirma og forsikring ved flytning

Mange danskere vælger, at benytte sig af et flyttefirma når de står og skal have meget indbo flyttet på en gang.

Under ens flytning kan meget selvfølgelig gå galt. Flyttefolkene kunne komme til at ridse et møbel på vej ned ad trappen eller ind i bilen, eller ens indbo kan vælte under transport i flyttebilen. Som udgangspunkt er flyttefirmaet ansvarligt for denne type af skader, da det er en del af deres arbejde at flytte indbo sikkert.

Flyttefirmaer har generelt en ansvarsforsikring, som går ind og dækker skader der skulle forvoldes på ens genstande undervejs, men da dette ikke er lovpligtigt skal man huske at undersøge, om flyttefirmaet har forsikringsforholdene i orden, inder man hyrer det.

Vi foreslår her på siden, at man tager billeder af alt sit indbo inden flytningen, da man herved har bevis på, at ens genstande ikke var beskadiget før flyttefirmaet kom forbi. Tilmed er det også en god idé, at noterer hvor mange flyttekasser man flytter af gangen, så man er sikker på at intet er blevet stjålet undervejs.

Hvor finder jeg en billig forsikring?

Vi nævnte tidligere, at en indboforsikring ville være god at have, men ikke nødvendigvis går ind og dækker under transport. Dog nævnte vi også, at der findes en tillægsdækning kaldet transportforsikring, som kan dække dette hul på forsikringen. Spørgsmålet er nu hvor man finder en billig indboforsikring med denne dækning henne?

En indboforsikring svinger selvfølgelig meget i pris fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og af denne grund kan det være svært at finde ud af hvilket selskab, man skal kontakte når man ønsker forsikringstilbud. Det er ifølge os altid bedst, at tage kontakt med så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt, så man sikre sig, at man får den bedste forsikring mht. både pris og dækning.

For at gøre denne process lidt nemmere for dig har Findforsikring.dk lavet en tilbudsformular, som du kan bruge til at indhente tilbud på dine forsikringer. Deres service er 100% gratis og 100% uforpligtende, at benytte sig af og man får svar fra 3 forskellige forsikringsselskaber inden for 1-3 hverdage. Nemmere bliver det ikke, at få en billig forsikring.

Har du nogle gode forsikringstips?

Her hos Flyttetjek.dk forsøger vi altid at hjælpe vores besøgende så meget som overhovedet muligt, og dette betyder også at vores indhold løbende bliver opdateret. Har du nogle gode idéer til hvad vi ellers kan tilføje til denne artikel? Måske du har nogle gode tips til hvad man ellers kan gøre for at være godt forsikret under sin flytning? I så fald må du meget gerne dele idéen med andre ved at skrive en kommentar i boksen herunder. Så vil vi sørge for at få tilføjet dit gode tip til artiklen. På forhånd tak :-)

Relevante artikler

Flytter du hjemmefra for først gang? Så læs her hvilke forsikringer du burde tegne

Mangler du en tjekliste til din flytning? Så se her 10 ting du skal huske inden du flytter!

 

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>