Nyheder
Forside » Flyttetips » Se her hvordan du får en BILLIG forsikring

Se her hvordan du får en BILLIG forsikring

Forsikringsselskaberne i Danmark bliver rigere og rigere, imens du blot skal betale mere og mere for dine forsikringer. Dog behøver det ikke, at være sådan længere, for der er nemlig ting du kan gøre for nemt at få en billig forsikring.

I dette indlæg vil vi give et par tips til hvordan du får en billigere forsikring samt den absolut nemmeste måde at opnå dette på.

Få en billig forsikring i samarbejde med Findforsikring.dk

Tjekliste

De 6 gode råd

1. Få styr på dine forsikringsbehov

Det er ikke alle der har brug for samme dækning, og forsikringer er derfor heller ikke ens. Din ulykkesforsikring er ikke nødvendigvis magen til dine venners ulykkesforsikring. Næsten hver tredje dansker er enten under- eller overforsikret, hvilket resulterer i enten delvist dækkede skader eller skyhøje forsikringsregninger.

Når du står og skal have en billig forsikring skal du derfor være opmærksom på hvad dine behov er.

2. Få alle dine forsikringer i det samme selskab

“Pakketilbud” eller “Samlerabatter” er noget de fleste forsikringsselskaber i Danmark kører med; de vil nemlig gerne have at alle dine forsikringer er hos dem. Du får derfor ofte et massivt prisnedslag, hvis blot du har alle dine forsikringer hos et selskab.

Du sparer penge, har nemmere ved at holde styr på dine forsikringer samt forsikringsselskabet bliver tilfreds. Det gavner begge parter. En ægte “Win-Win Situation”!

3. Betal helårligt

Mange danskere vælger, at betale deres forsikringsregninger enten hver måned eller hvert kvartal til trods for, at de sagtens kunne gøre det på en årlig basis.

Når du betaler helårligt kan du spare helt op til 10 procent ekstra på dine forsikringer. Dét er nemme penge! Tilmed bliver forsikringsregningerne nemmere at holde styr på, da der kun kommer en om året. Husk dog, at lægge penge til side, så du ikke pludseligt sidder med en regning du ikke kan betale!

4. Betal via PBS og slip for opkrævningsgebyr

Mange af selskaberne har opkrævningsgebyr, da der ligger noget arbejde i hvert år, kvartal eller måned at skulle opkræve deres penge. Betal derfor via PBS og gør det nemmere og billigere for begge parter.

5. Få en lavere selvrisiko

En selvrisiko er den del af en forsikringserstatning, som du selv skal betale. Hvis du f.eks. får en skade på 10.000kr og har en selvrisiko på 2.000kr, så skal du selv betale 2.000kr imens forsikringsselskabet betaler de sidste 8.000kr.

Det giver selvfølgelig sig selv, at jo højere en selvrisiko, d.v.s. jo mere du selv vil betale før forsikringsselskabet skal ind og betale, jo billigere en forsikring. Det kan i nogle tilfælde godt svare sig at have en høj selvrisiko; det er op til en selv at bedømme dette.

6. Få tilbud fra flere forsikringsselskaber

Når du står og skal flytte er det også utrolig vigtigt, at du er dækket godt og korrekt ind når det gælder forsikringer. Når det kommer til at få en billig forsikring er det altid smart, at få tilbud fra så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt. På denne måde kan man sætte priser og dækninger op mod hinanden og på den måde få en forsikring som passer perfekt til ens behov og som samtidig er billig.

For at gøre denne process en hel del nemmere for dig har Findforsikring.dk lavet en tilbudsformular, som du kan bruge til at indhente tilbud på dine forsikringer. Deres service er 100% gratis og 100% uforpligtende, at benytte sig af og man får svar fra 3 forskellige forsikringsselskaber inden for 1-3 hverdage. Nemmere bliver det ikke, at få en billig forsikring.

Vi foreslår, at du som minimum kigger på en indbo-, ulykkes- og evt. rejseforsikring, ogejer du egen bolig er en husforsikring også værd at kigge på.

Dine gode sparetips

Her hos Flyttetjek.dk forsøger vi altid, at hjælpe vores besøgende så meget som overhovedet muligt, og dette betyder også at vores indhold løbende bliver opdateret. Har du nogle gode idéer til hvordan man får en billig forsikring eller har du før benyttet dig af Findforsikring.dk til at indhente tilbud?  I så fald må du meget gerne dele dine gode idéer eller oplevelser med os andre ved at skrive i kommentarboksen herunder. På forhånd tak :-)

Relevante artikler

Har du råd til at flytte hjemmefra? Tjek her!

Vejen til en god flytning – Forsikring ved flytning

Billig Flytning – Her finder du BILLIGE Flyttekasser!

 

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>