Nyheder
Forside » Flyttetips » Hvilke forsikringer skal jeg have når jeg flytter hjemmefra?

Hvilke forsikringer skal jeg have når jeg flytter hjemmefra?

Står du og skal flytte hjemmefra og ønsker du, at være godt dækket i din nye bolig? Så er der nogle forsikringer, som du burde have.

Forsikringer er ikke det først man tænker på, når man flytter hjemmefra for første gang. Dog er det utrolig vigtigt, at have styr på de forskellige forsikringstyper som findes, samt hvilke som man burde have, så man har sit på det rene, hvis uheldet skulle være ude. Det er aldrig sjovt at stå uden forsikring, når først man har brug for den. Af denne grund har vi dedikeret denne artikel til at beskrive de forskellige forsikringstyper, som vi synes er vigtige for folk som flytter hjemmefra.

par flytter sammen

Indboforsikring

Grundlæggende dækker en indboforsikring over rigtig mange ting, og ofte hører der også en ansvarsforsikring ind under indboforsikringen. Desværre vælger utrolig mange unge, såvel som ældre, ikke at have en indboforsikring i håb om at spare lidt penge. Dette er muligt, da det ikke er lovpligtigt at have en indboforsikring, lige som det f.eks. er lovpligtigt at have en bilforsikring. Faktum er dog, at det utrolig hurtigt kan blive dyrt at undvære forsikringen, hvis uheldet skulle være ude eller hvis du får tyven på besøg.

En indboforsikring vil oftest dække dit indbo (møbler, TV, computer, cykel m.m.) for følgende, men dette kan, lige som pris, svinge fra forsikringsselskab til forsikringsselskab:

  • Brandskader
  • Skader forårsaget af vand
  • Skader på grund af tyveri eller indbrud

Længere nede på siden har vi skrevet hvordan du kan få en billig indboforsikring.

Ansvarsforsikring

Skulle du være så uheldig at komme til at ødelægge andre folk tings ved et uheld, så er det meget afgørende, at du har en ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen går nemlig ind og dækker så længe du ikke har handlet uansvarligt. Så slipper du for både at miste venskaber men også at komme i klemme hvad angår tilbagebetaling.

Har du en indboforsikring, så har du generelt også en ansvarsforsikring. Du er således godt dækket ind, hvis blot du sikre, at du har en god indboforsikring.

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikringen er en af de mest almindelige forsikringer i Danmark, men hvad dækker den egentlig? En ulykkesforsikring dækker, hvis der skulle ske noget med dig og dette giver dig et varigt mén. Den dækker f.eks. hvis du skulle styrte på din cykel, falde ned af trappen, køre galt eller lignende.

Ulykkesforsikringen er generelt meget billigt og kan fås til omkring 100kr i måneden, og kan endda være endnu billigere skulle du være ung eller studerende. Dog kan faktorer, som f.eks. farlig sport eller eventuelle tilvalg til ulykkesforsikringen gå ind og gøre den lidt dyrere. Længere nede på siden har vi skrevet hvordan du kan få en billig ulykkesforsikring.

Ekstra: Rejseforsikring

Er du ofte ude at rejse og ønsker du her at være korrekt dækket? Til trods for at en rejseforsikring ikke er lovpligtig at have en rejseforsikring, så er det i stort set alle tilfælde en rigtig god idé. En rejseforsikring dækker nemlig i tilfælde af, at du skulle være så uheldig at blive ramt af sygdom før eller under din rejse, eller hvis din bagage skulle blive forsinket ved en flyrejse.

Med en rejseforsikring kan du derfor trygt nyde din ferie, vel vidende at du har dit på det rene, hvis du eller din familie skulle blive syge eller lignende under jeres rejse.

Du kan finde en billig rejseforsikring på Find-rejseforsikring.dk

Hvor finder jeg en billig forsikring?

Forsikringerne svinger selvfølgelig meget i pris fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og af denne grund kan det være svært at finde ud af hvilket selskab, man skal kontakte når man ønsker forsikringstilbud. Det er ifølge os altid bedst, at tage kontakt med så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt, så man sikre sig, at man får den bedste forsikring. Både mht pris og dækning.

For at gøre denne process lidt nemmere for dig har Findforsikring.dk lavet en tilbudsformular, som du kan bruge til at indhente tilbud på dine forsikringer. Formularen tager kun et par minutter at udfylde, er 100% gratis og 100% uforpligtende, og gør så du får tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber inden for 1-3 hverdage. Nemmere bliver det ikke, at få en billig forsikring.

Har du nogle gode flyttetips?

Her hos Flyttetjek.dk forsøger vi altid at hjælpe vores besøgende så meget som overhovedet muligt, og dette betyder også at vores indhold løbende bliver opdateret. Har du nogle gode idéer til hvad vi ellers kan tilføje til denne artikel? Så må du meget gerne dele idéen med andre ved at skrive en kommentar i boksen herunder. Så vil vi sørge for at få tilføjet dit gode tip til artiklen. På forhånd tak :-)

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>