Nyheder
Forside » Flyttetips » Flyttetips – Spar penge på din flytning – Billig flytning

Flyttetips – Spar penge på din flytning – Billig flytning

At flytte er dyrt, men med den rette planlægning er der rigtig mange penge at spare. Vi har herunder lavet en liste med tips, så du kan få en super billig flytning.

Vi håber, at du kan lide artikel og får en god og billig flytning. God læsning!

Få en billig forsikring i samarbejde med Findforsikring.dk

flytning

1. Flyt på en tirsdag

Det viser sig, at der er penge at spare, hvis blot man vælger at flytte på en tirsdag frem for i weekenden eller lign. Faktisk er tirsdag i gennemsnit 15 procent billigere at flytte end de andre dage. Fredag topper “pris hierarkiet” ved at være i gennemsnit 5 procent dyrere end alle andre dage.

Få år tilbage kostede det omkring 6.100kr at flytte fra et hus på en tirsdag, imens det om fredagen var blevet 1.500kr dyrere.

Kilde: Politikken.dk

2. Flyt ikke i sommermånederne

Selvfølgelig kan det være svært at bestemme lige præcis hvornår på året man skal flytte, men har man muligheden for at bestemme dette kan der også her være mange penge at spare. Juni, juli samt august er danskerns favoritmåneder for flytning og derfor også årets ultimativt dyreste måneder at flytte i. Skal flytning foregå i en af disse måneder skal man holde sig væk fra august, som f.eks. er 15% dyrere end juli.

3. Skift forsikringsselskab

Når nu du allerede er igang med at flytte og skal have dette opdateret hos forsikringsselskabet (ja, det skal man gøre :-)), så ville det være en rigtig god idé, at se om ikke man kan finde en billigere forsikring. Utrolig mange danskere er enten under- eller overforsikret og betaler ofte mere end nødvendigt for deres forsikring. Få styr på dine forsikringer og få muligheden for at spare mange tusinder kroner om året.

Læs mere her: Se her hvordan du får en BILLIG forsikring

Få 3 gratis forsikringstilbud: Findforsikring.dk

4. Flyttekasser

Som vi alle ved, så kan flyttekasser fåes i mange forskellige størrelser, kvalitet og derved også prisklasser. Det kan derfor være utrolig svært at finde frem til en god flyttekasse, som samtidig er i den billige ende. Vi har herunder samlet en række gode råd til hvordan du kan finde frem til de billigste flyttekasser, og endda også et par måder hvorpå du gratis kan få fat i dem!

Læs mere her: Billig Flytning – Her finder du BILLIGE Flyttekasser!

5. Spar penge på flyttefirmaet

Det er naturligvis billigst, hvis man har udstyr og tid til det, at flytte alt selv. På denne måde skal man ikke give penge til et flyttefirma, eller betale for at leje deres flyttekasser m.m.

Dog er det ikke alle der har tid eller kræfter til dette og vælger derfor en anden udvej. Du kan i artiklen herunder læse om de forskellige måder at flytte på, og på den måde finde den billigste og bedste løsning til dig.

Læs mere her: 4 forskellige måder at flytte på – Hvilken skal du vælge?

Har du nogle gode flyttetips?

Her hos Flyttetjek.dk gør vi vores bedste for, at hjælpe vores læsere så meget som overhovedet muligt, og dette betyder også at vores indlæg løbende vil blive opdateret. Har du derfor nogle gode idéer til hvad vi ellers kan tilføje til denne artikel? Måske du kender et flyttefirma, som er billigere end andre? I så fald må du meget gerne dele dine tips med os andre ved at skrive en kommentar i boksen herunder. Så vil vi sørge for at få tilføjet dit gode tip til indlægget. På forhånd tak :-)

Relevante artikler

Billig Flytning – Her finder du BILLIGE Flyttekasser!

 

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>