Nyheder
Forside » Flyttetips » Flyttetips – “Reklamer – Nej Tak”

Flyttetips – “Reklamer – Nej Tak”

Er du, lige som så mange andre danskere, ved at være træt af uge efter uge at få reklamer i postkassen? Så se her hvordan du i fremtiden kan undgå dette.

Få en billig forsikring i samarbejde med Findforsikring.dk

Reklamer

Utrolig mange danskere har i dagens Danmark tablets, og på de fleste af disse kan man hente et hav af forskellige apps, hvorpå man kan se samtlige tilbudsaviser m.m. Har du en tablet er det derfor et rigtig godt valg, at takke nej til reklamer på papirform. Tilmed kan det også være, at du blot er træt af at få reklamer og slet ikke ønsker at kigge på dem.

Hvad er “Reklamer – Nej Tak”?

“Reklamer – Nej tak” er her din redningsmand. Med “Reklamer – Nej Tak” har du nemlig mulighed for at undgå reklamer og gratis aviser i din postkasse.

Du kan tilmelde dig her: “Reklamer – Nej tak”. Eller blot gå ned på dit næremste posthust for at få en tilmeldingsblanket.

De 2 valgmuligheder

Du har to forskellige valg, når du står og skal tilmelde dig “Reklamer – Nej Tak”:

1. “Reklamer – Nej tak”

“Du får ikke adresseløse forsendelser, men stadig lokale ugeaviser og andre skrifter samt aftenskolekataloger og telefonbøger.”

2. “Reklamer og gratis aviser – Nej tak”

“Du får hverken adresseløse forsendelser, lokale ugeaviser, andre skrifter, aftenskolekataloger eller telefonbøger.”

Hvem kan tilmelde sig “Reklamer – Nej Tak”?

Det er ikke kun på private adresser, at du kan nyde godt af “Reklamer – Nej Tak”. Du kan benytte dig af den i alle følgende tilfælde:

  • Private adresser
  • Fritidsboliger
  • Boliger uden bopælspligt (en anden bolig end din folkeregisteradresse, fx lejlighed i byen)
  • Jordbrugere
  • Erhvervsadresser samt institutioner
  • M.m.

Når du flytter

Du skal være opmærksom på, at din tilmelding ophører, når du flytter. Du skal derfor igen tilmelde dig “Reklamer – Nej Tak” på din nye adresse.

Relevante artikler

Adresseændring – Hvordan skifter jeg min adresse?

Se her hvordan du får en BILLIG forsikring

 

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>