Nyheder
Forside » Flyttetips » Dækker din indboforsikring ved flytning?

Dækker din indboforsikring ved flytning?

Utrolig mange danskere flytter hvert år, og desværre sker det fra tid til anden, at ens indbo bliver beskadiget under transport fra den ene bolig til den anden. Hvis man benytter sig af et flyttefirma er det ikke nødvendigvis dem som står med ansvaret og tilmed er det ikke alle indboforsikringer som går ind og dækker.

I denne artikel vil vi skrive lidt om hvad du skal gøre dig opmærksom på under flytning, så du ikke står med en helt lastbil fyldt med ødelagt indbo, som ikke er dækket af nogen forsikring.

Få en billig forsikring i samarbejde med Findforsikring.dk

Indboforsikring ved flytning

Hvad er en indboforsikring?

Først og fremmest, hvad er en indboforsikring og hvad dækker den? En indboforsikring er med til at forsikre dit indbo og din boligs inventar. Det vil sige ting som dit fjernsyn, dine møbler, dit køleskab, computer, tøj, smykker og meget mere.

Indboforsikringens dækning svinger meget fra selskab til selskab, men man har hos alle muligheden for at udvide forsikringen med tillæg. Det kan f.eks. være et tillæg som dækker en dyr cykel, glas og kumme, vandskader m.m.

Tilmed høre der oftest også en ansvarsforsikring med til din indboforsikring, som går ind og dækker, hvis du bliver holdt ansvarlig for skader på andre eller deres ting.

En indboforsikring er derfor super godt at have, og dækker over utrolig mange ting. Det kan hurtigt blive dyrt at undvære denne forsikring.

Indboforsikring og flytning

Nar du står og skal have flytte dine ejendele fra sted til sted er det vigtigt, at forsikringen er på plads. Det er nemlig ikke sikkert, at din indboforsikring dækker flytning af indbo. Ved du, at du snart skal flytte ville det derfor være en meget god idé at ringe til sit forsikringsselskab og forhøre sig omkring ens indboforsikring. Er man ikke dækket ville et tillæg til forsikringen gøre underværker, men er dette ikke muligt kan man altid skifte sit forsikringsselskab. Dette kan dog tage en måneds tid, så det er godt at være ude i god tid. Vi skriver længere nede i artiklen hvor og hvordan du får en billig og god forsikring.

Men har flyttefirmaet ikke ansvaret?

Utrolig mange går med den overbevisning, at det er flyttefirmaet, som står med ansvaret hvis der skulle ske noget under transport af ens indbo. Dette er dog ikke altid tilfældet. Faktisk er det ikke engang lovpligtigt for flyttefirmaet at have en ansvarsforsikring, så husk at tjekke op på dette før du bestiller din flyttemand.

Tilmed skal du også være opmærksom på, at flyttefirmaet ikke har alt ansvar selvom de har en ansvarsforsikring. Flyttefirmaet tager f.eks. normalt ikke ansvaret for forsvundne ting, eller eventuelle ridser i inventar. Det kan nemlig være svært at bevise, at ens genstande nogensinde var med flyttemændende, og at de ikke var ridset før transporten startede.

Få en billig indboforsikring her

Så nu ved du, at en indboforsikring er super god at have, så nu skal du selvfølgelig have fat i en billig en af slagsen. Når det kommer til at få en billig indboforsikring er det altid smart, at få tilbud fra så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt. På denne måde kan man sætte priser og dækninger op mod hinanden og på den måde få en forsikring som passer perfekt til ens behov og som samtidig er billig. Husk her, at få en indboforsikring som dækker ved flytning!

For at gøre det en hel del nemmere for dig, at få en billig forsikring har Findforsikring.dk lavet en tilbudsformular, som du kan bruge til at indhente tilbud på dine forsikringer. Deres service er 100% gratis og 100% uforpligtende, at benytte sig af og man får svar fra 3 forskellige forsikringsselskaber inden for 1-3 hverdage. Nemmere bliver det ikke, at få en billig forsikring.

Har du nogle gode flyttetips?

Her hos Flyttetjek.dk gør vi vores bedste for, at hjælpe vores læsere så meget som overhovedet muligt, og dette betyder også at vores indlæg løbende vil blive opdateret. Har du derfor nogle gode idéer til hvad vi ellers kan tilføje til denne artikel? Måske du kender et flyttefirma, som dækker under flytning eller måske du har oplevet at noget blev beskadiget under flyttetransport? I så fald må du meget gerne dele dine tips og oplevelser med os andre ved at skrive en kommentar i boksen herunder. På forhånd tak :-)

 

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>