Nyheder
Forside » Flyttemand » BILLIGT Flyttefirma – Find her en Billig Flyttemand

BILLIGT Flyttefirma – Find her en Billig Flyttemand

Din flytning kan lynhurtigt blive dyr, især hvis ikke du vælger et godt og billigt flyttefirma. En billig flyttemand og et billigt flyttefirma er dog svært at finde, og vi har derfor skrevet dette indlæg så du hurtigt kan få et overblik over hvor du kan finde en billig flyttemand.

 

billig flytning

FlytteTilbud.dk

FlytteTilbud.dk er en tilbudsportal, som er super nem at bruge, og som har mange flyttemuligheder. Hvad enten det er til privat eller erhverv, så kan du hos dem få tilbud på din flytning.

Du udfylder en lille formular og få dage efter har du fået gratis tilbud fra flere flyttefirmaer. Fordelen ved at bruge en tilbudsportal som denne er, at du ikke selv behøves at tage kontakt til flyttefirmaer / flyttemænd og på samme tid ved firmaerne også, at der er konkurrence om at få netop dig som kunde. Tilbudene er ofte derefter.

Måske du allerede har hørt om FlytteTilbud.dk, for de var over to gange med i DR-Rabatten i henholdsvis 2005 samt 2007.

Billige flyttefirmaer

Ønsker du ikke at vente på de 3 tilbud, men i stedet prøve at finde et billigt flyttefirma selv? I så fald har vi herunder et par links til flyttefirmaer, som både har skyhøje anmeldelser på TrustPilot.dk, men på samme tid også er billige.

1. HSL-Flytning.dk

2. Billig-Flyt.dk

3. Flyttebilen.dk

4. BilligsteFlytning.dk

Søger du også en billig forsikring?

Står du også og mangler en billig forsikring (og hvem gør ikke det?), så hop også forbi tilbudsportalen Findforsikring.dk. De har nemlig lavet en tilbudsformular, som du kan bruge til at indhente tilbud på dine forsikringer. Deres service er 100% gratis og 100% uforpligtende, at benytte sig af og man får svar fra 3 forskellige forsikringsselskaber inden for 1-3 hverdage. Nemmere bliver det ikke, at få en billig forsikring.

Dine gode sparetips

Her hos Flyttetjek.dk forsøger vi altid, at hjælpe vores besøgende så meget som overhovedet muligt, og dette betyder også at vores indhold løbende bliver opdateret. Har du nogle gode idéer til hvad vi ellers kan tilføje til denne artikel? Måske du kender nogle billige flyttefirmaer? I så fald må du meget gerne dele disse med os andre ved at skrive i kommentarboksen herunder. På forhånd tak :-)

Relaterede artikler

Tjekliste – 60 ting du bør huske når du flytter hjemmefra!

4 forskellige måder at flytte på – Hvilken skal du vælge?

Billig Flytning – Her finder du BILLIGE Flyttekasser!

 

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>