Nyheder
Forside » Flyttetips » Billig Flytning – Her finder du BILLIGE Flyttekasser!

Billig Flytning – Her finder du BILLIGE Flyttekasser!

Som vi alle ved, så kan flyttekasser fåes i mange forskellige størrelser, kvalitet og derved også prisklasser. Det kan derfor være utrolig svært at finde frem til en god flyttekasse, som samtidig er i den billige ende. Vi har herunder samlet en række gode råd til hvordan du kan finde frem til de billigste flyttekasser, og endda også et par måder hvorpå du gratis kan få fat i dem!

flyttekasser

Her finder du BILLIGE flyttekasser!

Efter at have søgt rundt på nettet og læst en masse omkring billige flyttekasser er vi kommet frem til følgende liste af supermarkeder og byggemarkeder, som generelt sælger de billigste flyttekasser. Prisen svinger her fra cirka 10-20kr per kasse alt afhængig af hvilken størrelse samt kvalitet flyttekassen skal have.

  1. Harald Nyborg
  2. Bauhaus
  3. Jem & Fix
  4. Bygma
  5. Silvan

Har man lyst kan man også bestille sine flyttekasser online og opnå endnu bedre priser. Der findes en lang række online butikker som sælger flyttekasser, men vi faldt over de to følgende sider, som begge har fordelagtige flyttekassepriser. Søger man specielle flyttekasser, f.eks. med glasindsats eller til ophængt tøj, så kan de generelt også findes her.

  1. Emballage-shoppen.dk
  2. Boxit.dk

Man kan af gode grunde også benytte sig af siden Tilbudsugen.dk til at finde gode tilbud på flyttekasser. På denne side kan man se i hvilke supermarkeder og byggemarkeder der er aktuelle gode tilbud på billige flyttekasser i netop denne uge.

Tilbud: Tilbudsugen.dk

Sidst, men ikke mindst, hvis du skal bruge et flyttefirma til flytning så har de oftest flyttekasser som du enten kan leje til en billig pris, eller som du “gratis” kan låne som en del af et flyttetilbud.

Hvad med brugte flyttekasser?

Er du ligeglad om dine flyttekasser har været brugt før? Så kan der være en masse penge at spare, hvis blot du ser om ikke du kan finde nogle gode og billige brugte flyttekasser online. Der er altid folk som flytter og derfor også en lang række gode tilbud på sider som DBA.dk samt Guloggratis.dk.

Hold derfor øje med disse sider for at få en billig flyttekasse.

Kan jeg få gratis flyttekasser?

Står flyttekasser ikke øverst på din prioritetsliste og har du andre ting som står højere på flytteønskeliste, så er der også måder hvorpå du gratis kan få fingrene i flyttekasser. Vi har herunder nogle punker til hvordan du gratis kan få fingrene i nogle flyttekasser.

Venner og bekendte

Har du venner eller bekendte, som inden for den seneste tid er flyttet og ikke længere skal bruge deres flyttekasser? Så kan du med fordel spørge om ikke du kan bruge flyttekasserne. Alternativt kan du højst sandsynligt få dem til en billigere pris, end hvad de ellers koster.

DBA & Gul og Gratis

Fra tid til anden er der også sælgere på sider som “Den Blå Avis” (dba.dk) eller “Gul og Gratis” (guloggratis.dk), som ikke længere skal bruge deres flyttekasser og derfor gratis giver dem væk. Du kan derfor af gode grunde tjekke disse sider med jævne mellemrum.

Dit lokale supermarked

En anden måde hvorpå du kan få gratis flyttekasser er, at tage ned i det lokale supermarked og spørge om de har nogle kasser, som de vil sætte til side når de får nye varer. Billigere bliver det ikke! Husk dog, at de kasser de bruger i supermarkeder ikke nødvendigvis er af samme størrelse og derfor kan være svære at stable, og at kvaliteten ikke er den samme som en god kvalitetsflyttekasse. Tilmed er der ikke nødvendigvis håndtag på kasserne fra supermarkedet, så de kan være svære at bære rundet på.

Hvordan fandt du dine billige flyttekasser?

Her hos Flyttetjek.dk forsøger vi altid at hjælpe vores besøgende så meget som overhovedet muligt, og dette betyder også at vores indhold løbende bliver opdateret. Har du nogle gode idéer til hvordan man får billige flyttekasser, så del derfor tippet med andre ved at skrive en kommentar i boksen herunder. Så vil vi sørge for at få tilføjet dit gode tip til artiklen. På forhånd tak :-)

Husk også forsikringen

Når du står og skal flytte er det også utrolig vigtigt, at du er dækket godt og korrekt ind. Derfor foreslår vi, at du hurtigt muligt får tilbud på forsikringer, så du kan regne det med i budgettet.

For at gøre denne process lidt nemmere for dig har Findforsikring.dk lavet en tilbudsformular, som du kan bruge til at indhente tilbud på dine forsikringer. Deres service er 100% gratis og 100% uforpligtende, at benytte sig af og man får svar fra 3 forskellige forsikringsselskaber inden for 1-3 hverdage. Nemmere bliver det ikke, at få en billig forsikring.

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>