Nyheder
Forside » Flyttetips » Adresseændring – Hvordan skifter jeg min adresse?

Adresseændring – Hvordan skifter jeg min adresse?

Er du flyttet, eller står du og skal flytte? I så fald skal du være opmærksom på, at det er lovpligtigt, at oplyse sin nye adresse til staten. Læs her hvordan du skifter adresse samt hvor dette gøres.

Få en billig forsikring i samarbejde med Findforsikring.dk

 Skift adresse

 

Anmeld ændring af adresse til Folkregisteret

Når du er flyttet har du 5 dage til at indformere folkeregisteret omkring dette. Du kan ændre din adresse i folkeregisteret enten online eller via brev til din kommune. Hvis du endnu ikke er flyttet men kender din flyttedato, så kan du med fordel allerede nu udfylde formularen og sende den afsted, så du ikke skal gå og huske dig selv på det igen og igen.

Du kan udfylde formularen online på Borger.dk: Online adresseændring

Det skal siges, at der til formularen skal bruges NemID eller Digital signatur. Har du ikke disse ting skal du i stedet udfylde PDF-blanketten og sende den ind til din kommune.

Ændre din adresse hos Post Danmark

Når du flytter skal du også meddele dette til Post Danmark. Igen kan dette gøres på Borger.dk, hvor de har en portal kaldet ePosthuset. Du kan finde formularen her: ePosthusets flytteanmeldelse

Igen kræver det NemID, at benytte sig af denne service.

Andre steder

Fra den dag du har fortalt Post Danmark om din flytning og 6 måneder frem vil de videresende din post, hvis den skulle komme til din gamle adresse. Det er derfor vigtigt, at du inden for dette tidsrum fortæller familie, venner, bekendte, arbejdsgiver og andre som kan finde på at sende dig post omkring dette.

Du behøves ikke fortælle banker, mobilselskaber m.m. omkring dette, da de normalt får din adresse direkte fra folkeregisteret og derfor automatisk får den nye.

Få forsikringen med

Når nu du flytter er det også et rigtig godt tidspunkt til at tjekke op på sine forsikringer. Man skal melde sin flytning til sit forsikringsselskab, så hvorfor ikke få tilbud på sine forsikringer i stedet? Så er der chance for både at få en ny bolig, men også spare penge i processen.

Når du er på jagt efter en ny og billig forsikring er det altid en god idé at få tilbud fra så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt. Dog kan det være lidt besværligt at finde numre og skulle ringe dem alle op.

For at gøre det en hel del nemmere for dig, at få en billig forsikring har Findforsikring.dk lavet en tilbudsformular, som du kan bruge til at indhente tilbud på dine forsikringer. Deres service er 100% gratis og 100% uforpligtende, at benytte sig af og man får svar fra 3 forskellige forsikringsselskaber inden for 1-3 hverdage. Nemmere bliver det ikke, at få en billig forsikring.

Har du nogle gode flyttetips?

Her hos Flyttetjek.dk gør vi vores bedste for, at hjælpe vores læsere så meget som overhovedet muligt, og dette betyder også at vores indlæg løbende vil blive opdateret. Har du derfor nogle gode idéer til hvad vi ellers kan tilføje til denne artikel? I så fald må du meget gerne dele dine tips og oplevelser med os andre ved at skrive en kommentar i boksen herunder. På forhånd tak :-)

 

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>