Nyheder
Forside » Flyttemand » 4 forskellige måder at flytte på – Hvilken skal du vælge?

4 forskellige måder at flytte på – Hvilken skal du vælge?

Står du og skal flytte? Så skal du overvejer hvilken måde du ønsker at gøre dette på. Der er mange forskellige måder, at flytte på og du kan bl.a. overveje, om du vil have professionel hjælp eller om du vil stå for flytningen helt selv.

Herunder nævner vi fire forskellige måder at flytte på, så du kan vælge hvilken der passer bedst til dig.

flytning

Flytning med professionel hjælp

Hvis du vælger at få professionel hjælp til din flytning, er det altid en god idé, at vælge et flyttefirma der er medlem af Dansk Møbeltransport Forening. Dette skyldes, at disse bl.a. skal uddanne deres medarbejder til at kunne yde en professional flytteservice.

Note: Man betaler normalt med det samme efter at flytningen er udført og oftest kontant.

1. Stå for 100% af flytning selv

Den første måde du kan flytte på er hvor du gør alt selv. Dvs. du ikke tager chancen med et professionelt flyttefirma. Vælger du denne måde er flytte på står du selvfølgelig selv for alt det hårde arbejde med at løfte møbler og kasser, transportere disse osv.

Ofte er man nødt til at leje en bil til dette formål, og her er der nogle ting man skal være ekstra opmærksom på. Hvor stor en flyttebil giver kørekortet tilladelse til? Er der weekendtillæg på bilen? Er den kaskoforsikret? Hvor stor er selvrisikoen? Hvem hjælper i tilfælde af færdselsuheld? osv.

2. Stå for noget af flytningen selv

Den næste måde du kan vælge at flytte på, er hvor du vælger selv at flytte alt, bortset fra store tunge ting. Du står her selv for at anskaffe flyttekasser, fylde disse med ting samt at flytte dem, hvis ikke de er for tunge.

Alt der ydes af professionel hjælp, er til at flytte de store tunge ting, og her skal du selvfølgelig være opmærksom på de informationer der før blev nævnt omkring flytning med professionel hjælp.

Prisen på denne type professionel hjælp er normalt vurderet ud fra antal time brugt samt antal kørte kilometer.

3. Den mest almindelige – Stå for pakningen selv

Den mest almindelige måde danskere flytter på, er hvor flyttefirmaet leverer flyttekasser og du så selv står for pakning og udpakning af disse. Flyttefirmaet står derfor for at fragte kasserne samt andre store genstande du ønsker flyttet, og du slipper derfor selv for at bekymre dig om disse ting.

Husk at være opmærksom på de førnævnte tips omkring flytning med professionel hjælp.

4. Totalflytning, hvor et professionel firma står for alt

En totalflytning er uden tvivl den nemmeste, men også dyreste, måde at flytte på. Flyttefirmaet står her for alt arbejdet, og du kan blot læne dig tilbage i ro og mag og vente på at dine ting er blevet flyttet. Flyttefirmaet leverer selv alle materialer, som skal bruges til flytning, pakker dine ting, og fragter disse til din nye adresse. Tilmed kan der også ydes hjælp med montering og afmontering af f.eks. fjernsyn, lamper, køleskab, fryser m.m.

Skal du gå 100% all-in kan der også ydes hjælp med maling, rengøring m.m.

Har du nogle gode forsikringstips?

Her hos Flyttetjek.dk forsøger vi altid at hjælpe vores besøgende så meget som overhovedet muligt, og dette betyder også at vores indhold løbende bliver opdateret. Har du nogle gode idéer til hvad vi ellers kan tilføje til denne artikel? Måske du kender til en helt femte måde at flytte på, som du foretrækker? I så fald må du meget gerne dele denne måde med andre ved at skrive en kommentar i boksen herunder. Så vil vi sørge for at få tilføjet dit gode tip til artiklen. På forhånd tak :-)

Husk også forsikringen

Når du står og skal flytte er det også utrolig vigtigt, at du er dækket godt og korrekt ind. Derfor foreslår vi, at du hurtigt muligt får tilbud på forsikringer, så du kan regne det med i budgettet.

For at gøre denne process lidt nemmere for dig har Findforsikring.dk lavet en tilbudsformular, som du kan bruge til at indhente tilbud på dine forsikringer. Deres service er 100% gratis og 100% uforpligtende, at benytte sig af og man får svar fra 3 forskellige forsikringsselskaber inden for 1-3 hverdage. Nemmere bliver det ikke, at få en billig forsikring.

Relevante artikler

Flytter du hjemmefra for først gang? Så læs her hvilke forsikringer du burde tegne

Mangler du en tjekliste til din flytning? Så se her 10 ting du skal huske inden du flytter!

 

Hvis du synes ovenstående artikel var værd at læse og hjalp dig med at besvare dine spørgsmål, eller synes du rigtig godt om konceptet her på Flyttetjek.dk så må du rigtig gerne ”Synes godt om” vores side og dele din med dine venner og bekendte. Tak!

Billig forsikring - Findforsikring.dk - 3 Gratis Tilbud

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>